Eifel, Duitsland

Topbezienswaardigheden in de Eifel

Wie het liever niet te ver zoekt, maakt met een vakantie naar de Eifel de perfecte keuze. Ideaal voor een actieve of ontspannende gezinsvakantie tussen de vulkaanmeren of in een van de vele natuurparken.

Bezoek een van de vele bezienswaardigheden van de Eifel tijdens je verblijf in je vakantieaccomodatie:

Monschau

Monschau ligt op een steenworp van de Belgische grens maar is toch een van de meest typische stadjes van de Eifel. Zijn gunstige ligging langs de Rur, de vele vakwerkhuizen en een rondleiding in de mosterdmolen (inclusief degustatie) maken van Monschau een absolute must tijdens je vakantie in de Eifel!

Aachen

Wie graag eens wat anders wil dan de Meir of de Nieuwstraat, hoeft niet eens ver te rijden. Vlak over de grens ligt Aken, hét shoppingparadijs bij uitstek. Toch even genoeg van al die winkels? Stap dan zeker eens binnen in de Dom of het Rathaus!

Nürburgring

Snelheidsduivels en autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het circuit van de Nürburgring. Tegen betaling kan je er zelfs een rondje draaien met je eigen auto of moto! En ook de ruige natuur rondom de Nürburgring is meer dan de moeite waard.

Geiser in Wallenborn

Ten zuiden van Daun, in Wallenborn, ben je getuige van een reeks indrukwekkende natuurkrachten: iedere 25 minuten komt er een heuse geiser tevoorschijn! Een fantastisch spektakel voor groot en klein.

Moorpfad

Prachtige orchideeën of vleesetende planten in de vrije natuur? Dat kan! In het Natuurpark Moorpfad, een uitloper van de Hoge Venen, loop je langs een prachtig pad dat zelfs toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Vakantiehuizen Eifelgebergte

Een vakantiehuis huren in het Eifelgebergte? Ontdek welke vakantiehuizen Eifel te huur zijn op VakantiehuisEifel.be.

Zou je liefst meteen in de auto stappen en vandaag nog vertrekken? Neem dan een kijkje op VakantiehuisEifel.be, want bij ons vind je een brede waaier aan vakantiehuizen in de Eifel. Van gezinsvriendelijke camping over modern vakantiepark tot luxueuze B&B. VakantiehuisEifel.be heeft precies de accommodatie die jij zocht voor je vakantie in de Eifel!

Foto: Heribert Pohl, https://flic.kr/p/pifhkJ


Accommodaties in Eifel

Vakantiehuizen Eifel

Geselecteerde vakantie accommodaties


Inspiratie nodig?